PERLE ØRERINGE

ALT DET JEG KØBTE I BERLIN

Hej!

Rigtig mange af jer har skrevet til mig og ønsker et Berlin “haul”, så det har jeg da selvfølgelig tænkt mig at lave. Jeg fik shoppet en del (meget) i løbet af turen, størstedelen var tøj, men fik også et par nye sko og lidt hudpleje produkter med hjem i bagagen.

Jeg har længe gerne ville have et par nye sneakers, men kunne ikke finde et par inde for mit budget jeg kunne lide. Jeg faldt dog helt pladask for dette par, nemlig nike M2K TEKNO modellen. Er vild med sneakers der er lidt til den chunky side, så de er lige noget for mig

Jeg har længe ledt efter en fed statement taske, gerne noget med perler, og da jeg så fandt denne fede tote bag fra topshop (til halvpris endda) slog jeg til, og jeg er så! glad for den.

Toppen på det overstående billede, købte jeg i en PICKNWEIGHT butik til omkring 8 euro, og den er jeg også helt vild med. Elsker de fine detaljer, og at den er off-shoulder.

vi var også et hurtigt smut i Monki hvor jeg fandt en fin sommerkjole i en lysegul farve

I Zara fandt jeg lidt toppe på udsalg, og er super glad for dem alle sammen!

Fra cos fandt jeg en fin strik og t-shirten på billede nr. 2

I vintage butikken Garage fandt jeg 3 fine sommerkjoler, og endte kun med at give 10euro for dem alle 3!

Jeg købte et par solbriller i en lille vintage butik ved navn dresscode! Elsker cat-eye stilen og har allerede brugt dem en del siden vi kom hjem fra ferie

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PERLE ØRERINGE