ALT DET JEG KØBTE I BERLIN

SOMMERHUS, LOPPEFUND OG GENBRUGSSHOPPING

Jeg var for nyligt med min kæreste et par dage i sommerhus i Søndervig. Mens vi var afsted, var vi på lidt loppemarkeder og i genbrugsbutikker. Min kæreste og jeg er begge to rigtigt glade for at tage på genbrugs ture, og det er især i de lidt mindre byer hvor genbrugsbutikkerne ikke er så besøgte, at man kan finde mange fine ting. Jeg foretrækker faktisk loppemarkeder frem for genbrugsbutikker, da jeg personligt selv finder flere ting til markeder, og priserne som regel også er bedre.

På det første loppemarked fandt jeg en lille flettet taske, som kun kostede mig 10kr ! Elsker små tasker og er især vild med de flettede detaljer!

Mit yndlings loppefund er denne hvide bomuldskjole. Kjolen falder nok ikke i alles smag, men jeg er virkelig glad for den, og syntes den er så fin og unik. Jeg leder hele tiden efter fine vintage kjoler, men jeg har desværre ikke så meget held med at finde kjoler i min str, så var glad for at finde denne smukke sag.

Jeg fandt også lidt til min lejlighed! Dette fine indrammede billede pynter nu hjemme hos mig, og jeg skulle kun give 50kr for det! Plakater/billeder med ramme til, kan tit koste en del penge, så det er altid lækkert at finde ting til budget priser.

Denne kjole købte jeg lidt som en joke,ret tacky udsmykning bestående af ordet “ROMA” i palietter hen over brystet. Er dog blevet helt glad for den haha

For nyligt var jeg i genbrug hjemme i Kolding, og fandt en sindssygt fed taske i grønt mesh materiale med Frida Kahlo’s ansigt på. Det bedste af det hele var, at den kun kostede 10kr!!

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALT DET JEG KØBTE I BERLIN