FASHION FAVORITTER

HOW TO STYLE: SCARF AS A TOP

Hejsa! her er mine bud på, hvordan man kan style et tørklæde som en top. Jeg har set denne trend et par gange på instagram den sidste uge, og jeg er blevet helt vild med den! Jeg foretrækker at style tørklæder med specielle mønstre, da jeg syntes det giver et vildt fedt udtryk. Det bedste sted at finde sjove og finurlige tørklæde er helt klart i genbrug, hvilket også er der jeg har fundet mine.

Første outfit: Her har jeg en hvid Weekday nederdel på, leo print tørklæde, perlehalskæde fra eBay og sandaler fra Sui Ava

Andet outfit: Her har jeg taget en gul blazer fra Zara på, hvide Teva sandaler, & other stories nederdel, grønt tørklæde med blomster print, saks potts net og lyserøde øreringe fra Zara

Jeg overvejer at starte en lille “serie” kaldet “how to style”, hvor jeg snakker lidt om forskellige trends i modebilledet og hvordan man kan style dem? smid en kommentar eller en dm på insta hvis det kunne have interesse! Tak fordi du gad læse med!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASHION FAVORITTER