ZEBRA STRIPES

OCTOBER WANTS

Halstørklæde, Øreringe, Nederdel

Hejsa!

Det har været lidt stille her på bloggen på det seneste, men fremover regner jeg med at poste minimum en gang om ugen wuhuu. Jeg har lavet en lille collage med lidt items jeg går og drømmer om her i oktober, især det gule halstørklæde har fanget mine øjne. Farven er så fin, og ville helt sikkert kunne pifte ethvert outfit op. Slangeskinds nederdelen er ikke noget jeg normalt ville gå efter, men hvis den blev kombineret med en lækker strik, er jeg sikker på det vil se godt ud.

Tak fordi i læste med <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ZEBRA STRIPES