OCTOBER WANTS

THRIFT HAUL

Hejsa!

I onsdags var jeg på en lille genbrugs tur med min kæreste, og var så heldig at finde lidt ting og sager. Her i Kolding, har man ikke altid heldet med sig når man tager på genbrugsshopping, men jeg fandt alligevel to overdele og fire tasker.

Bloggeren Courtney Trop, eller @alwaysjudging på instagram, havde en del gennemsigte outfits på i diverse fashion week billeder, og det inspirerede mig til at købe disse to toppe. Ligesom på de ovenstående billeder, vil jeg style dem med en fin top indenunder, eller måske en slip dress.

 

Udover de fine toppe, fandt jeg også de fire ovenstående tasker. Jeg er vild med små tasker, og jeg er slet ikke ovre den taske trend der havde overtaget instagram for et par måneder siden. Her taler jeg selvfølgelig om instagram profilen @chivatasbags, og deres små mesh tasker. Taskerne kostede allesammen imellem 10 og 25 kroner, så det er jo dejlig billigt hihi

 

 

Det var alt hvad jeg kunne finde i Koldings genbrugsbutikker, tak fordi du læste med<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OCTOBER WANTS