THRIFT HAUL

GLOSSIER FAVORITES

Hejsa!

I dette indlæg vil jeg fortælle lidt om mine yndlings produkter fra Glossier, og til sidst vise de nye produkter jeg lige har bestilt hjem.

Under Fashion Week i København, var jeg så heldig at blive inviteret til Glossier’s showroom og kigge på produkterne dagen inden de begyndte at “shippe” til Danmark. Allerede dagen efter havde jeg bestilt en hel masse hjem, bla. deres Boy Brow og Haloscope highlighter.

Personligt er jeg mest til naturlig makeup, og går egentlig kun med mascara, concealer og lidt i brynene til hverdag. Derfor fangede Glossier min opmærksomhed, da deres budskab er ”skin first, makeup second”, og de fokuserer på naturlig ”barely there” makeup.

Glossier Milky Jelly Cleanser:

Denne ansigtsvask er meget mild og fjerner skånsomt makeup og snavs. Den renser min hud uden at efterlade den tør og giver den massere af fugt. Hvis man lider af akne eller har andre hudproblemer, er denne rens ikke effektiv nok i min mening.

Glossier Priming Moisturizer:  Til mig og min hud har jeg brug for en hverdags creme der giver mere fugt, især i vintermånederne, så det er ikke en creme jeg bruger dagligt. Dog er den rigtig lækker som “primer” inden makeup, da den giver din hud fugt men ikke gør den så glat, at din makeup glider af.

Glossier Balm Dot Com: Glossier’s læbepomade er en life savior nu hvor vi går de lidt koldere måneder i møde. De fås i mange forskellige farver og giver dine læber en masse fugt.

 

Glossier Haloscope: Jeg er helt vild med denne highlighter! min er i farven Quartz, og den er så nem at påføre og ”blende” ud. Det er ikke en helt vildt intens highlight, men hvis man er til et mere naturligt look, er den så fin!

Glossier Boy Brow: Dette øjenbryns produkt er uden tvivl mit yndlings produkt jeg har prøvet fra Glossier, Den fås i en masse forskellige farver, også en gennemsigtig gel der sørger for, at holde ens bryn på plads hele dagen.

Jeg er stor fan af face mists, og bruger lige pt en fra Mario Badescu med aloe Vera. Den er super lækker men fordi jeg snart er ved at løbe tør, kunne jeg med god samvittighed bestille en ny en hjem fra Glossier 😉

Et meget omtalt produkt fra Glossier, er deres nye ”exfoliating skin perfector” ved navn Solution. For et par år siden døjede jeg med meget slem akne, og selvom min hud er blevet meget pænere, har jeg stadigvæk lidt ar tilbage. Forhåbentlig kan Solution hjælper med at lysne de sidste ar.

 

Tak fordi i gad læse med <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THRIFT HAUL