ARKET FAVORITTER

SLOW MORNINGS

Reklame for Hunkemoller

Shorts / Top

Dette sæt fra Hunkemoller kommer uden tvivl, til at være mit go-to hyggesæt fremover. Sættet er så dejlig behageligt at have på, da både shortsene og toppen er lavet af dejlige bløde materialer, og samtidigt er luftige og komfortable. De fine items er perfekte til en hygge dag under dynen med film, og der findes ikke noget bedre her i november, end at hoppe i et behageligt sæt, nu hvor vejret udenfor er så koldt.

Sættet jeg er iført, er i en fin rosa farve og både shortsene og toppen fitter super flatterende. Så selvom dagen ikke byder på andet end afslapning derhjemme, kan du stadig se godt ud 😉 Jeg har aldrig haft et så fint nattøjssæt, og nyder virkelig at hygge rundt herhjemme i det. Toppen kan styles på mange forskellige måder, og det behøver ikke nødvendigvis være sammen med shortsene jeg har valgt. Fx kan de styles med nogle lange pyjamas bukser i samme farve som disse, for at skabe et lækkert sæt der er lidt varmere.

I skrivende stund sidder jeg hjemme i min lejlighed og hygger med en kop te og nyder at min første modul blev aflyst. Jeg elsker rolige morgener som denne, hvor man har tid til at tage den med ro, og ikke behøver at stresse rundt. Hvad syntes i om sættet? og hvad er jeres go-to hyggesæt? <3

Håber i allesammen har haft en dejlig dag!

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ARKET FAVORITTER