MONKI FAVORITTER

SR(PRESSET) OG ET OUTFIT

 

Sko Øreringe Bukser Strik

Hejsa

I skrivende stund sidder jeg begravet i SRP noter og drømmer mig langt væk til d. 21 december hvor hele det her SRP helvede er overstået. Ovenover ser i resultatet af en lille overspringshandling 😉 , nemlig en hel masse items jeg godt gad klikke hjem. Til dette outfit har jeg været inspireret af en specifik farve, nemlig gul (obviously). Det er alt for nemt at gå i mørkt tøj nu hvor temperaturene falder, så for mig er det vigtigt at holde humøret ( og min arbejdsmorale) oppe, ved at tage sommerens friske farver med ind i vintertiden

Jeg tror ikke jeg får opdateret bloggen så meget her i december, især ikke i takt med at deadline kommer nærmere. Så til vi ses igen må i have en hyggelig december og til jer andre der sidder og sveder over SRP.. Held og lykke

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONKI FAVORITTER