I DREAM TO WEAR: PRETTY PASTELS

Flisebord on a budget?

Billede

 

Hejsa!

Her den anden dag spurgte jeg på Insta, hvor jeg kunne finde de meget populære fliseborde til en overkommelig pris. En masse af jer var lige så interesserede som jeg, og bad mig om at dele de mest populære svar:

 

DIY: Rigtig mange af jer skrev, at den mest økonomiske mulighed var, at gøre det selv! Her er lige en lille guide jeg fandt på nettet

 

@60erglam: En del af jer henviste mig til instagram profilen @60erglam, som styres af den mega dygtige Camila der bor i det fineste hjem! Hun laver en masse fede flisemøbler, og tager også imod bestillinger <3

 

@Ikonkbh: En del af jer skrev om @ikonkbh, som jo nok var dem der startede hele “flise-trenden”. For mit vedkommende ligger det lige til den dyre side, men hvis du har lyst til, at inverstere i et fedt flisemøbel, er de også en mulighed.

 

Håber det hjalp lidt !

 

Knus

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I DREAM TO WEAR: PRETTY PASTELS