VINTAGE ETSY HAUL

WHY7XMONOSIGNE

Reklame for Why7

Hejsa!

Dette indlæg kommer til, at omhandle mit samarbejde med det Århusianske brand Why7. I december blev jeg kontaktet af Why7 og tilbudt et designsamarbejde, og jeg sagde ja med det samme! Det har altid været en drøm for mig, at designe min egen tøjkollektion, så at jeg allerede som 19 årig har opnået det er så uvirkeligt! Det har virkelig været en spændende proces, og det har været meget lærerigt at komme “behind the scenes” og få indsigt i design processen.

Min kollektion består af fire forskellige sæt, der er dejlig nemme at style. Det hvide sæt som jeg bærer på ovenstående billede fås også i en perfekt forårs gul. Udover det hvide og gule sæt, har jeg også designet en nederdel med matchende jakke til. Sættet er i en fin mørk denim, med hvide kontrast syninger, og i samme stil har jeg også designet en buksedragt.

Jeg går meget op i bæredygtighed, og jeg gør mit bedste for at købe tøj der er blevet produceret på etisk vis. Det er en af grundende til, at jeg gerne ville arbejde sammen med Why7, da deres produktion foregår her i EU. Dette betyder, at produktionen er underlagt EU-lovgivning, så det er under ordenlige forhold, at tøjet bliver produceret.

I går var dagen hvor tøjet skulle fremvises for første gang. Det var virkelig en fed oplevelse at se mine designs, og det var rigtig dejligt at kunne dele aftenen med mine venner og veninder. Det overordnede tema til Martin Munch’s kollektion er “slave to fashion”, hvilket er et udsagn jeg ikke helt kan stå ved. Jeg elsker nemlig alt der har med mode at gøre, og håber jeg kan inspirere folk til, at gå i det tøj de har det godt i og måske hjælpe folk til at finde deres egen personlige stil.

 

I havde en masse gode spørgsmål til kollektionen, så dem svarer jeg lige på nedenunder:

 

Hvad kommer kollektionen til at koste? 

Jeans 899kr

Jakke 899kr

Skirt 599kr

Blue jacket 799kr

Buksedragt 999kr

 

Hvor og hvornår kan tøjet købes ?

Tøjet kan købes til Juli! Og det sælges inde på Why7’s hjemmeside

 

Hvilke str. fås tøjet i ?

Tøjet fås i størrelserne: xs, s, m, l

 

Jeg håber i er vilde med de styles jeg har designet, og hvis i køber noget må i endelig gerne tagge mig på et billede så jeg kan se hvordan i styler det<3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VINTAGE ETSY HAUL