GALLA KJOLE INSPIRATION

VI FLYTTER SAMMEN

Det her indlæg er et lidt mere personligt et af slagsen, og som titlen hinter til, handler det om, at jeg til april flytter sammen med min kæreste. Beslutningen har været lidt tid undervejs, og nu hvor det hele er faldet på plads, glæder vi os helt vildt! Det har været en kamp, at finde en lejlighed men nu er lejekontrakten underskrevet og vi er klar til at flytte ind.

Det bliver så dejligt ikke længere, at skulle fragte alle mine ting og sager frem og tilbage hele tiden og jeg glæder mig især til at opgradere fra mine beskedne 30m2… Jeg har virkelig nydt min første lejlighed, men jeg må erkende, at jeg efterhånden er vokset fra den. Jeg glæder mig så meget til, at mit køkken ikke længere er en halv meter fra min seng og til at få luksus sager som fx emhætte og komfur haha.

Jeg glæder mig til, at dele processen med jer både her på bloggen og ovre på min instagram profil. Der kommer forhåbentlig en del møbel/lejligheds relateret indhold ud det næste stykke tid.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GALLA KJOLE INSPIRATION