HOW TO: LOOK LIKE AN EASTER EGG

INTERIOR DREAMS

PUDE, SPEJL, DYNEBETRÆK, REOL,TÆPPE,PINK KASSE, GUL KASSE, PUDE

Min kæreste og jeg er efterhånden ved at falde nogenlunde til i vores nye lejlighed. Vi mangler stadig lidt møbler hist og her, og de sidste flyttekasser står stadig og fylder, men det går helt klart fremad!

 

Æstetikken i min tøjstil og indretningsstil er meget ens, så pastelfarver dominerer også på indretningsfronten. Ovenstående er lidt ting jeg har haft i kikkerten fra moodings, og jeg bestilte de to opbevaringskasser hjem den anden dag sammen med en rispapirs lampe.

Jeg glæder mig til, at vise vores lejllighed frem når vi engang er faldet til !

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOW TO: LOOK LIKE AN EASTER EGG