9 knitted vests that give me 60/70'ies vibes

9 strik veste der giver mig 60/70’er fornemmelser

 

På det seneste føler jeg virkelig at mit Instagram feed er fyldt med strikveste i forskellige afskygninger. Heldigvis er jeg vild med denne trend og ejer selv et par strik veste. Udover at holde dig dejlig varm i de kolde vintermåneder, kan strik vesten også tilføje lidt kant til et ellers kedeligt outfit. Nedenunder har jeg samlet 9 forskellige strik veste du kan tjekke ud.

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9 /

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 knitted vests that give me 60/70'ies vibes